Proper curs Pla de Capacitació 4a Ed. del curs “Abordaje del Tabaquismo desde Atención Primaria” – 25 de setembre al 19 de desembre de 2024

Us informem que en el marc dels avenços de la implementació local de la Estrategia Nacional de Promoción de la Salud y Prevención (EPSP), el Ministeri de Sanitat realitzarà la 4a edició del curs Abordaje del Tabaquismo desde Atención Primaria, del 24 de setembre al 19 de desembre de 2024.

Aquest curs té com a objectiu capacitar al personal sanitari d’Atenció Primària per realitzar la intervenció sobre el consum de tabac a la població que atenen, tan dirigida al tabaquisme actiu com al passiu, així com fomentar la cessació tabàquica. El curs proporciona formació sobre els diferents mètodes, amb evidència científica, per a l’abordatge del consum de tabac, com per exemple el consell sanitari i la intervenció educativa, tan individual com grupal.

El curs està dirigit a personal sanitari d’Atenció Primària. Per tot això, us animem a participar i a difondre a totes aquelles persones que considereu que pugui resultar interessant i d’utilitat.

Donat que el curs té places limitades, formalitzeu les inscripcions si creieu que podeu finalitzar la formació. Les places que queden lliures durant el curs no poden ser ocupades per les persones que han quedat en reserva. Si un cop enviat el formulari, i abans de l’inici del curs, valoreu que finalment no podeu fer la formació poseu-vos en contacte amb la bústia [email protected]. Així mateix, recordeu que cada any van sortir noves edicions.

Adjunt al correu trobareu el tríptic del curs.

Al següent enllaç hi ha el formulari per a inscriure’s al curs que caldrà emplenar i donar resposta abans del 10 de setembre:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore