Formació: Aspectes bioètics de la pràctica assistencial. Infermeria familiar i comunitària – 1ED

Recentment s’han aprovat mesures legislatives que regulen drets individuals dels pacients sota el principi d’autodeterminació i vetllant pels drets humans. Com l’ Eutanàsia o l’ eliminació de la incapacitació per un sistema de suport a les persones amb discapacitat en l’ exercici de la seva capacitat jurídica. Noves mesures legislatives que posen el focus en el principi d’ autonomia de la voluntat del pacient.

La perspectiva bioètica ha de ser central en la pràctica d’ infermeria familiar i comunitària per assegurar una intervenció respectuosa amb els valors i principis de cada pacient i família, fent confluir l’ ètic i el tècnic.

Aquest curs ofereix un coneixement teòric i pràctic per conèixer les bases i competències pràctiques que s’ apliquen en la intervenció d’ infermeria familiar i comunitària des de la perspectiva ètica, per comprendre el desenvolupament de la bioètica i els diferents paradigmes actuals, crear noves eines que facilitin la reflexió crítica, i la deliberació en la presa de decisions.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore