És l’hora de prioritzar la Salut Mental a la feina

Ja falten poques setmanes per a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2024 i Salut Mental Catalunya i Fundació Horitzó del Berguedà volem convidar-te a l’acte festiu i reivindicatiu que hem organitzat pel proper dissabte 12 d’octubre a Berga. No hi pots faltar!

Com ja sabeu, enguany tornem a celebrar el Dia Mundial amb el format d’abans de la pandèmia. Una celebració multitudinària amb l’objectiu de sensibilitzar i reivindicar els nostres drets i la millora de la nostra qualitat de vida, obert a tothom. La Fundació Horitzó acull la celebració amb motiu del seu 40è aniversari.

Enguany, ens adherim al lema que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha escollit per al dia mundial, “És l’hora de prioritzar la salut mental a la feina”. Per SMC i la Fundació Horitzó aquest lema té un doble sentit que cal destacar, la defensa i l’accès a una feina digna per a les persones amb problemes de salut mental, i la necessitat de vetllar de la salut mental a la feina de totes les persones treballadores.

­Compartiu a xarxes socials el Dia Mundial de la Salut Mental 2024 amb el hashtag #SalutMentalalaFeina !

Hem creat una nova plana web que conté tota la informació sobre el Dia Mundial de la Salut Mental d’enguany. Aquesta és una pàgina dinàmica que mantenim actualitzada amb totes les novetats sobre l’esdeveniment: programa, inscripcions, com arribar… 

No et perdis res. T’esperem! 

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore