Enquesta –  Voluntats Anticipades en pacients amb malaltia renal

En nom del grup de Treball de Pal·liatius Renals Catalunya (GPRCat), us voldríem convidar a participar en una enquesta sobre Voluntats Anticipades en pacients amb malaltia renal.

Som un grup de treball multiprofessional, format per diferents professionals sanitaris i socials i emparat per diferents societats científiques i associacions professionals (Societat Catalana de Nefrologia (SCN), Societat Catalano-Balear de Cures Pal.liatives (SCBCP) i Associació Catalana d’ Infermeria Nefròlogica (ACIN)) sensibilitzats per les cures pal·liatives en els pacients renals. El Document de Voluntats Anticipades (DVA) és una declaració per expressar les voluntats d’una persona sobre la seva salut per si en el futur pateix una malaltia incapacitant que li impedeix fer-ho. Un dret per decidir sobre la pròpia salut avalat ètica i legalment.

Ens agradaria saber el coneixement i l’ús del document de voluntats anticipades (DVA) en el col·lectiu de les persones amb malaltia renal crònica a nivell nostre Territori. Conèixer la nostra realitat de cara a valorar possibles actuacions futures.

Per aquest motiu hem creat una enquesta (millor obrir amb Chrome) que agrairíem si poguéssiu contestar. No us portarà més de tres minuts. També us agrairíem si la podeu reenviar a qualsevol company/a que tingui relació professional amb pacients amb patologia renal. Aquesta enquesta estarà activa fins el 18/10/2024.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore