L’ATENCIÓ PRIMÀRIA CENTRADA EN LA PERSONA I LA FAMÍLIA

El dijous 24 d’octubre celebrarem les XXV Jornades ACEBA ‘L’Atenció Primària centrada en la persona i la família‘, que enguany organitza l’EAP Dreta de l’Eixample (CAP Roger de Flor). Serà una jornada de matí, en horari de 9:00 h a 14:30 h, al Recinte Modernista de Sant Pau, Barcelona.

Aquesta convenció anual vol ser un espai de trobada i coneixement entre professionals del sector, molt especialment de l’Atenció Primària, per compartir experiències i bones pràctiques en benefici de la qualitat assistencial, de la millora del nostre sistema sanitari, i de la salut de la població.

Durant la jornada coneixerem experiències d’atenció centrada en el pacient a l’Atenció Primària, des d’un enfoc pluridisciplinar, i també ens endinsarem en la presa de decisions informada i compartida als dos costats de la taula, des de la vessant professional i de la persona-usuària.

Ens plau presentar-vos la web de les Jornades www.jornadesaceba.cat en la qual hi trobareu tota la informació relacionada: programa, inscripcions, ponents, comitès, mapa i aparcaments propers.

Desitgem poder retrobar-nos el 24 d’octubre i poder compartir plegats una jornada plena de coneixement i bones pràctiques.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore