Webinar “UNA MIRADA COMPLETA DEL PACIENT AMB CÀNCER DE PRÒSTATA”

El 14 de novembre a les 18h se celebrarà el webinar amb el títol:  “UNA MIRADA COMPLETA DEL PACIENT AMB CÀNCER DE PRÒSTATA”

El webinar té com a objectiu conscienciar la gran importància que té la infermera en la cura i el control del pacient amb càncer de pròstata i estarà moderat per Francisco Cegri Lombardo, Vicepresident de FAECAP.

En primer lloc, es comptarà amb el testimoniatge d’un pacient afectat amb aquesta malaltia perquè expliqui les seves vivències.

Tot seguit Isaac Florido, Infermer de la Consulta Externa d’Urologia de l’  Hospital Infanta Elena de Huelva donarà una breu introducció a la patologia.

El Dr. Garcia Baquero Uròleg/ Andròleg de l’Hospital Universitari Puerta  del Mar explicarà les alteracions urològiques més comunes del pacient amb CaP.

La Dra Francisca Molero Rodríguez Presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia explicarà els problemes sexològics del pacient i finalment es presentarà el nou dispositiu d’Eligard i se n’explicarà la reconstitució i l’administració

Webinar “UNA MIRADA COMPLETA DEL PACIENT AMB CÀNCER DE PRÒSTATA”

Informació sobre l'event

Data d'inici: 14/11/2023

Data de final: 14/11/2023

Hora d'inici: Sense especificar

Hora de fi: Sense especificar

Lloc: online

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore