1. Introducció / Justificació
En l’actualitat, la complexitat dels fenòmens socials, amb circumstàncies, necessitats i problemes de diferent naturalesa, fan que el treball en xarxa sigui la forma de treball més adient per donar resposta a aquestes necessitats socials.
El desenvolupament de les eines tecnològiques, les TIC, faciliten i possibiliten el desenvolupament dels processos de comunicació i coordinació multidisciplinari i multisectorial.
El treball en xarxa com a treball sistemàtic, com a forma d’articulació comunitària, es basa en la col·laboració de forma estable i sistemàtica dels actors socials implicats, amb uns objectius comuns i consensuats, i la coordinació dels serveis i recursos locals d’un àmbit territorial.
Aquest curs vol oferir un conjunt de coneixements, habilitats i ser un espai de reflexió al voltant del concepte de treball en xarxa. Espai que permeti identificar i entendre els elements que componen el treball en xarxa, apreciar la importància i la rellevància d’aquest, alhora que identificar les característiques pròpies del treball en xarxa en el procés de salut comunitària.
2. Objectius
2.1. Generals
Els participants adquiriran coneixements, habilitats i actituds necessàries per dur a terme el treball en xarxa.
2.2. Específics
3. Àmbit
Treball en equip.
4. Nombre de participants / places
Màxim 1000 participants.
5. Destinataris
Infermeres d’Atenció Primària.
6. Hores lectives
20 hores
El període d’inscripció a aquest curs ja ha finalitzat.
Activitat gratuïta. Finançada pel Departament de Salut.
Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries amb 2,0 crèdits.
Associat i aprofita tots els avantatges
Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.