XII Jornades CoDiNuCat

En l’actual context, la salut és cada cop més preuada i dins d’aquest àmbit, la dona juga un paper crucial, essent la seva figura fonamental en la vida de la humanitat.

La salut, impulsada per la dona, on sovint és la principal cuidadora de la salut i el benestar familiar, té un paper crucial en la presa de decisions alimentàries i estils de vida saludables, així com en la seva autocora.

Particularment rellevant és el nostre col·lectiu de dietistes-nutricionistes, professionals sanitàries en la seva majoria dones, que juguem un paper essencial en l’educació i promoció de la salut. I és que a través de la seva experiència en alimentació i nutrició, podem ajudar les dones a prendre decisions informades sobre l’alimentació i estils de vida, alhora que fomenten pràctiques alimentàries respectuoses amb el medi ambient.

Per això, les properes Jornades Anuals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), sota el lema «Alimentació en femení: dona salut», estaran dedicades a la salut de la dona. En aquestes jornades es tractaran temes relacionats amb la salut femenina i que repercuteix també en la seva descendència, en la seva família i en el seu entorn. La jornada comptarà amb ponències, tallers i debats, que giraran entorn de diferents aspectes i situacions que poden experimentar les dones en totes les seves etapes de vida, i també es durà a terme la celebració de la 2a Nit de la Dietètica i la Nutrició.

Convidem a tots/es els/les professionals de la salut i especialment a les dones a unir-se a aquestes XII Jornades. Només treballant juntes podrem crear un futur més saludable per a tothom, on la dona s’empoderi del reconeixement i governança que es mereix com a cuidadora de la salut de la humanitat.

Gràcies per la vostra atenció i esperem comptar amb la vostra participació activa en aquesta important tasca. Parlem de la salut de les dones, parlem de nosaltres!

Cordialment,

Dra. Roser Martí Cid

Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore