Alba Brugués Nova Gerent de la Regió Sanitària del Penedès Directora dels Serveis Territorials de Salut

La Junta Directiva de l’AIFICC es complau a felicitarAlba Brugués pel seu recent nomenament com a Gerent de la *Regió Sanitària del Penedès i Directora dels Serveis Territorials de Salut. Aquest nomenament és un merescut reconeixement a la seva brillant trajectòria professional, a la seva dedicació i compromís amb la Infermeria Familiar i Comunitària.

Com sabeu, la seva vinculació amb la nostra associació ha estat durant anys estreta i fructífera. El seu pas incansable i voluntari com a presidenta en diferents juntes directives fins a 2022 ha deixat una petjada inesborrable en la nostra organització. Actualment, la seva labor com a coordinadora dels grups de treball continua sent fonamental per al desenvolupament de la nostra associació.

Estem convençuts que els seus amplis coneixements en gestió sanitària, sumats a la seva experiència en atenció primària i el seu compromís amb la millora contínua de la infermeria, li permetran liderar amb èxit aquesta nova etapa.

Des de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya li desitgem molts èxits en aquest nou repte, sabem que l’assumiràs amb la mateixa passió i dedicació que sempre l’han caracteritzat. Es una notícia que ens omple d’orgull.

Junta Directiva

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore