Jornada Presentació de Projectes AISS 2024 – Màster GESAPH

Ens complau convidar-vos a la propera Jornada de Presentació de Projectes d’Innovació en Atenció Integrada Social i Sanitària 2024 en el marc del Màster GESAPH, del 5 de novembre a l’Auditori Paranimf de l’Hospital Clínic.

És una oportunitat única per descobrir solucions innovadores que donen resposta als reptes actuals en l’Atenció Integrada Social i Sanitaria-AISS, orientades a millorar la cura i l’atenció a les persones, i on es destaca la necessitat d’una coordinació efectiva entre els serveis socials i sanitaris per garantir una atenció integral. Aquests projectes són desenvolupats i implantats per equips de professionals multidisciplinaris, en el marc del Màster en Gestió de Serveis d’Atenció Integrada Social i Sanitària (GESAPH) de la Universitat de Barcelona.

Els participants podran conèixer de primera mà iniciatives que ja han estat reconegudes i implementades amb èxit en diversos àmbits, i també debatre sobre les perspectives internacionals en aquest camp.

A més, es farà el lliurament del premi al millor projecte implantat, compost per un reconeixement per valor de 3.000 €, com a part del compromís de la Universitat de Barcelona i els seus col·laboradors amb la innovació i l’excel·lència en l’AISS.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore