Jornada de Bones Pràctiques Infermeres

El Departament de Salut a través de la Direcció General de Professionals i en el marc de la campanya Nursing Now, organitzarà la Jornada sobre “Bones Pràctiques Infermeres” el proper 30 de març de 2020 a l’ Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat, en la qual comptarem amb l’assistència de la Sra. Doris Grinspun, directora Executiva de l’Associació d’Infermeres Registrades d’ Ontario (RNAO) juntament amb altres participants de l’àmbit sanitari i docent de Catalunya.

Amb aquesta Jornada es pretén difondre i impulsar les bones pràctiques infermeres basades en l’evidència, per a la millora en l’atenció als usuaris del sistema de salut, generant un espai a través del qual es pugui compartir tant l’experiència dels hospitals que disposen de guies acreditades per l’Institut Joanna Briggs d’Austràlia, com d’altres bones pràctiques que es duen a terme en els centres sanitaris de Catalunya.

Aquesta activitat s’adreça preferentment al col·lectiu infermer però pensem que el treball compartit que es desplega en els equips multi-professionals i interdisciplinaris justifica fer-la extensiva a la resta de professionals sanitaris, personal directiu de les institucions sanitàries i professionals del sistema educatiu i investigador.

Adjunta disposeu de la carta del director general de Professionals de la Salut, en què us demana col·laboració per fer la màxima difusió de la Jornada en el vostre àmbit i afavorir així que puguin assistir tots aquells professionals que estiguin interessats.

Us facilito l’enllaç per les inscripcions que podreu fer servir des d’aquest mateix moment i on trobareu també el programa.

Per visualitzar el programa i fer les inscripcions a la Jornada de Bones Pràctiques Infermeres:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/forms/jornada-de-bones-practiques-infermeres/index.html

No disposem de dades en aquest moment

Jornada de Bones Pràctiques Infermeres

Informació sobre l'event

Data d'inici: 30/03/2020

Data de final: 30/03/2020

Hora d'inici: 09:00 hores

Hora de fi: 14:00 hores

Lloc: Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat

Tipus d'esdeveniment:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore